all rights reserved | Emil Perstrup Tømrer & Snedker

Kontakt os

Træterrasser

Skab værdi i uderummet

Træterrasse. Hegn. Skur. Plantekasser

Der er stort potentiale i et uderum. Hos Emil Perstrup Tømrer & Snedker laver vi træterrasser, der skaber rammerne for uendelige hyggelige stunder i et brugbart, funktionelt uderum. Du får tilpasset din træterrasse både i udseende og opbygning til huset, så det bliver en fryd for øjet og en forlængelse af hjemmets anvendelige kvadratmeter.

Hvorfor vælge en træterrasse?

Vi har mange års arbejdserfaring med træ. Og vi arbejder glædeligt med det, fordi det er et slidstærkt og anvendeligt materiale. I en terrasse tilbyder det et rart underlag at gå på, men også en langtidssikret løsning, fordi det er et naturmateriale. Træterrasser kræver vedligeholdelse, men vi vejleder dig i, hvordan du bedst vedligeholder og plejer den.

En have, der passer til dine behov

Få mere glæde af haven med løsninger, der skaber værdi for dig. Er det et læhegn, skur til opbevaring, en bænk eller integrerede plantekasser i din træterrasse? Vi har kompetencerne og erfaringen, der får dig i mål med et værdifuldt uderum.

Søger du en professionel tømrer- og snedker til at anlægge din træterrasse eller bygge dit skur, hegn eller andre udendørsprojekter? Ring til os, så vi får dig i mål med et værdifuldt uderum.

 

Kontakt os

Emil Lund Perstrup

Mangler du professionel hjælp fra kvalitetsbevidste tømrere til dit næste snedker– eller tømrerprojekt i og omkring Køge og København? Ring og lad os få en snak om, hvad du drømmer om.