all rights reserved | Emil Perstrup Tømrer & Snedker

Kontakt os

Totalentreprise

Professionel hjælp fra boligdrøm til drømmebolig

Professionel hjælp fra boligdrøm til drømmebolig

Vi har erfaringerne og håndværket, der matcher dine store drømme for din bolig. Ud over vores team af tømrere og snedkere har vi gode samarbejdspartnere inden for både murer-, elektriker-, maler- og VVS-faget. Vi varetager totalentrepriser i alle størrelser med de rette fagfolk.

Få et trygt og professionelt forløb

En totalentreprise er et stort projekt og stort ansvar, men hos Emil Perstrup Tømrer & Snedker har vi de håndværks- og erfaringsmæssige evner, det kræver. Vi arbejder for at give dig en tryg og gennemsigtig proces, så du kan følge projektet fra boligdrøm til afsluttet drømmebolig.

Aftaler og afslutning

Hos Emil Perstrup Tømrer & Snedker er en aftale en aftale. Vi overholder det, vi aftaler med dig. Og når vi arbejder på en totalentreprise, er vi til rådighed med rådgivning og arbejdskraft i det omfang, du har brug for. Vi gør vores arbejde ordentligt og sikrer en professionel og tilfredsstillende afslutning, så du står tilbage med en indflytningsklar bolig, institutions- eller erhvervsbygning.

Skal du have professionel styring på din totalentreprise i Køge, København, , eller områderne derimellem? Ring og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Entreprise på skur, overdækning, fliser og udekøkken

Opbygning af isoleret skur, både vægge og lofter. Støbt gulv og paptag. indbygget med en stor overdækning og flisebelægning, samt et udekøkken til de mange hyggelige sommer stunder.

Hønsehus

Lille hyggelig hønsehus projekt med paptag😁

Kontakt os

Emil Lund Perstrup

Mangler du professionel hjælp fra kvalitetsbevidste tømrere til dit næste snedker– eller tømrerprojekt i og omkring Køge og København? Ring og lad os få en snak om, hvad du drømmer om.