all rights reserved | Emil Perstrup Tømrer & Snedker

Kontakt os

Om os

Emil Perstrup Tømrer & Snedker

Kvalitet og god kommunikation

Emil Perstrup Tømrer & Snedker har eksisteret siden 2015. Manden bag firmaet med samme navn, Emil Perstrup, har været udlært tømrer i mere end 11 år og valgte i 2015 at gå selvstændig.

For at kunne følge med efterspørgslen er virksomheden vokset til nu at rumme to tømrere ud over Emil selv. Kvaliteten er præcis lige så god, som den altid har været. Derfor forbliver firmanavnet også, fordi vi alle sætter en ære i at levere håndværk, som vi står ved.

Vi har valgt tømrerfaget ud fra en interesse for at levere et færdigt produkt, der er bygget op fra bunden, og for at arbejde i et fag, hvor vores faglighed i sidste ende skaber glade, tilfredse kunder

Mangler du professionel hjælp fra kvalitetsbevidste håndværkere til dit næste snedker– eller tømrerprojekt i og omkring København, Køge og Roskilde? Ring og lad os få en snak om, hvad du drømmer om.

Derfor skal du vælge os

Har du brug for en fleksibel tømrer eller snedker i Køge eller i København og omegn? Kontakt os og fortæl, hvordan vi kan hjælpe dig.

Godt og professionelt arbejde.

Vi er professionelle fagfolk, der leverer kvalitet og en ryddet arbejdsplads, når projektet er afsluttet.

Fleksibilitet og stabil arbejdskraft.

Vi er fleksible, og vi laver din næste tømrer- eller snedkeropgave på en måde, der giver mening for os begge. Vi overholder vores aftaler.

Kvalitetshåndværk.

Vi har sammenlagt mange års erfaringen i branchen, og vi leverer derfor håndværk med en høj faglig standard.

Tryghed og tillid.

Vi hjælper dig gennem hele processen med gennemsigtighed og tillid, så du hele tiden kender vejen til det færdige resultat.