all rights reserved | Emil Perstrup Tømrer & Snedker

Kontakt os

Gulve

Udskiftning af gulve

Slidstærke overflader og ordentligt håndværk

Et nyt gulv løfter en basal, men vigtig opgave i et hus. Det skal være rart at gå på, pænt at se på, og så skal det holde til hverdagens slid. Det er store krav, men ikke for store, hvis du vælger gode materialer og gode håndværkere. reparation eller udskiftning af døre og vinduer af Emil Perstrup Tømrer & Snedker.

Gode materialer og mere for pengene

Vi er et team af fleksible tømrer, der tilpasser arbejdet til opgaven og kunden. Vil du have rådgivning og hjælp til et nyt gulv? Vi arbejder i både træ, laminat, vinyl og de nyere kombinationer af de tre typer. Vi arbejder både for institutioner, private og med gulvlægning i større erhvervslokaler.

Gå den bæredygtige og sikre vej

Bæredygtighed dækker over mange ting – i vores virksomhed er vi opmærksomme på det i vores bortskaffelse af materialer, så de ender steder, hvor de kan genbruges i det omfang, det er muligt. Derudover tænker vi over bæredygtige materialevalg. Vælger du at få lagt et kvalitetsgulv af os, får du et gulv, der holder mange år.

Skal dit gulv lægges af en kvalitetsbevidst tømrer med styr på materialer og processen? Ring og lad os høre om dit gulvprojekt. Vi arbejder i Køge og omegn.

 

Kontakt os

Emil Lund Perstrup

Mangler du professionel hjælp fra kvalitetsbevidste tømrere til dit næste snedker– eller tømrerprojekt i og omkring Køge og København? Ring og lad os få en snak om, hvad du drømmer om.