all rights reserved | Emil Perstrup Tømrer & Snedker

Kontakt os

Køkken

Vi laver dit køkken

Vi gør det, vi er bedst til, så du får mere lyst til at bruge køkkenet til en af hverdagens vigtigste opgaver; madlavning. På vores team af tømrere og snedkere har vi mange års erfaring med køkkenmontage- og entreprise. Med et nyt køkken får du mere værdifuld køkkentid og familietid.

Et værdifuldt samarbejde

Tag os med i processen fra start – vi tilbyder både rådgivning og køkkenentreprise, så du får bedre oplevelser i dit nye køkken. Vi har desuden også et samarbejde med AUBO, der skaber gode forudsætninger for, at dit køkken bliver, som du drømmer om.

Vi klarer både store og små opgaver, og inden vi afslutter, kan du være sikker på, at køkkenet er klar til madlavning.

Køkkenmontage eller køkkenrenovering?

Få et køkken, der indbyder til madlavning, uden at det forinden har kostet dig alt for meget tid og energi. Vi er erfarne tømrere og snedkere, der har styr på montering eller renovering af køkkener. Vi har de rigtige samarbejdspartnere, som sammen med os skaber et fuldt funktionsdygtigt køkken, der passer til dine drømme og behov.

Vi står gerne for hele køkkenentreprisen eller køkkenmontagen i Køge og helt til Ringsted, Roskilde og København. Ring og fortæl, hvordan vi kan hjælpe med at skabe dit drømmekøkken.

 

Nyt køkken – Entreprise

Samle og opsætte Ikea køkken, sætte gips på lofter, ny lofttrappe i lille gang, udskiftning af klinker i køkken samt isætning af ny indvendig dør, samt el arbejde med installation af hvidevare og nye spots og kontakter, spartel og male arbejde😁

Kontakt os

Emil Lund Perstrup

Mangler du professionel hjælp fra kvalitetsbevidste tømrere til dit næste snedker– eller tømrerprojekt i og omkring Køge og København? Ring og lad os få en snak om, hvad du drømmer om.