all rights reserved | Emil Perstrup Tømrer & Snedker

Kontakt os

Døre & vinduer

Udskiftning af døre og vinduer

Nye døre og vinduer – mere værdi og mindre budgetpost

Ud over de helt praktiske funktioner med at åbne og lukke spiller kvaliteten og tilstanden på døre og vinduer en stor rolle for husets samlede værdi og for budgettet. Få rådgivning og professionel hjælp til reparation eller udskiftning af døre og vinduer af Emil Perstrup Tømrer & Snedker.

Luk godt håndværk ind, og luk kulden ude

Vi har mange års erfaring i tømrerfaget og i særdeleshed med udskiftning og isætning af døre og vinduer. Det sikrer dig et ordentligt resultat, hvor varmeregningen ikke bliver påvirket af utætte åbninger. Vi gør det ud fra høje standarder, og vi står for hele processen.

Vi nedtager og bortskaffer de gamle vinduer og døre og isætter de nye. Vi laver det hele.

Fra drøm til nye døre og vinduer

Dit hus stiger i værdi, når facaden får et løft med nye vinduer og døre. Gør det ordentligt helt fra start, og tag os med på råd, når du går i gang med at drømme om udskiftningen. Vi rådgiver dig i processen, og du får et resultat, som du er tilfreds med.

Har din bolig i Køge eller København brug for udskiftning af døre og vinduer? Ring til os, og fortæl, hvordan vi kan hjælpe dig.

 

Kontakt os

Emil Lund Perstrup

Mangler du professionel hjælp fra kvalitetsbevidste tømrere til dit næste snedker – eller tømrerprojekt i og omkring Køge og København? Ring og lad os få en snak om, hvad du drømmer om.